35-daagse rondreis Azië: China - Viëtnam - Myanmar!


 

Een 25-daagse rondreis door Azië. Indien u een verre reis wilt maken is het natuurlijk mooi om meerdere landen mee te pakken. Bekijk een mooie maatwerkreis door de landen China, Viëtnam en Myanmar en laat u inspireren. Binnen 31 dagen ontdekt u de 'ins and outs' van deze fantastische landen en bent u een onvergetelijke ervaring rijker.

 

Dag-tot-dag programma

 

 

Dag 1: Aankomst in Kunming
Gisteren bent u vanaf Amsterdam vertrokken. Na een hopelijk fijne vlucht komt u vandaag aan in Kunming in China. Op de luchthaven wordt u door uw transfer opgewacht en naar het New Era hotel in Kunming gebracht. voor uw eerste overnachting.


Dag 2: Kunming - Stone Forest - Kunming
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een wandeling door het idyllische Green Lake Park. Dit is voor de lokale bevolking een belangrijke ontmoetingsplaats. U zult ongetwijfeld ook mensen tegenkomen die er Thai Chi aan het uitoefenen zijn. Vervolgens rijdt u naar de verderop gelegen Western Mountains. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over Kunming. Hier brengt u ook een bezoek aan de Dragon Gate en de Huating tempel. Op de terugweg naar Kunming bezoekt u de verborgen bamboe tempel. Hierna keert u terug naar Kunming waar u de rest van de dag naar eigen inzicht kunt indelen. Natuurlijk wordt vandaag rekening gehouden met excursies en uitstapjes die u gisteren, op de dag van aankomst had zullen doen. U overnacht wederom in het New Era Hotel.


Dag 3: Naar Jianshui, via Xingmeng en Tonghai
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een ongeveer drie uur durende rit naar Jianshui. Onderweg maakt u een stop in Xingmeng. Hier woont een Mongoolse minderheidsgroep. Hierna vervolgt u de reis en maakt u een tweede stop in Tonghai. Hier brengt u een bezoek aan Mount Xiushan, een reeks traditionele tempels en paviljoenen in verschillende stijlen van Taoisme, Boedhisme en Confucianisme. Vervolgens rijdt u door naar Jianshui en checkt in bij het Zhu Family Garden Hotel. Na de lunch maakt u met uw gids een wandeling door Jianshui. U bezoekt het, op loopafstand van uw hotel gelegen, Wenmiao tempelcomplex. Dit is het op drie na grootste tempelcomplex van China en is onlangs gerenoveerd. Hier in de buurt ligt een klein meertje. Gedurende de zomer ligt dit meer vol met prachtige Lotusbloemen. Ook wandelt u naar Chaoyang Lou, een uit het Ming dynasty daterende toegangsport tot Jianshui. Na deze mooie wandeling keert u terug naar het Zhu Family Garden Hotel waar u overnacht.

 
Dag 4: Naar Yuanyang, via Zuang, Twin Dragon Bridge en Swallows grot
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor vertrek richting  Yuanyang. Onderweg stopt u in het traditionele Zhuang dorpje Thuanshan. Dit dorpje is bijzonder om zijn unieke en goed behouden architectuur. Ook komt u tijdens de rit langs de ‘Twin Dragon Bridge’ en de Swallows grot. Deze laatste als het ware ‘uitgegraven’ door de Lu rivier. Gedurende de lente en de zomer vliegen er duizenden zwaluwen rondom de grot. Na deze twee bijzondere plekken bezocht te hebben rijdt u door naar Xinjie. Xinjie is de toegangsport  tot de verbluffende en prachtige rijstvelden van Yuangyang.  Dit is tevens de plek waar u de laatste twee nachten in China doorbrengt. U overnacht in het Yunti Hotel.


Dag 5: Yuanyang, zonsopgang, lokale markt en Longshuba
Vandaag staat u voor-dag-en-dauw op. U gaat de schitterende zonsopgang over de rijstterrassen bekijken. Als de zon op is, vertrekt u richting één van de kleurrijke markten in de omgeving, Waar de markt plaats vind hangt af van de maankalender. Waarschijnlijk bezoekt u de markt in Qingkou. Hier komen de Hani en Yi bevolkingsgroepen hun waar verkopen. Ook bezoekt het pitoreske dorpje Bada. Daarnaast stopt u op verschillende plekken om van verschillende uitzichten over de rijstterrassen te  genieten en veel foto’s te maken. Tegen lunchtijd rijdt u terug naar Xinjie. Na uw lunch op eigen gelegenheid, maakt u een twee uur durende wandeling naar Longshuba. Dit is een idyllisch Hani-dorpje gelegen temidden van een adembenemend landschap met rijstvelden. Naar uw eigen wens loopt of rijdt u terug naar uw hotel in Xinjie.

 
Dag 6: Naar Sapa in Viëtnam! Via Ta Phin, Ham Rong berg
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor vertrek richting grensplaats Hekou. Dit is een ongeveer 4 uur durende rit langs de weelderige vallei van de Rode rivier. Deze rivier stroomt door een diepe kloof en langs pitoreske valleien. Op de grens met Viëtnam wordt u opgevangen door uw Viëtnamese gids en auto. Deze brengt u naar Sapa. Onderweg hiernaartoe stopt u in het dorpje Ta Phin om te lunchen in een lokaal restaurantje. Hierna maakt u een wandeling naar de top van de Ham Rong berg. Boven brengt u een bezoek aan een wijngaard en een lokaal minderheden museum. Bij aankomst in Sapa wordt u afgezet in het Victoria Hotel, uw hotel  voor de komende 3 nachten.


Dag 7: Sapa, Cat Cat, waterval, Y Linh Ho, Lao Chai en Ta Van
Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw gids. Deze neemt u mee voor een bezoek aan Zwarte H’mong dorpjes. Als eerste het dorpje Cat Cat. Ook maakt u een stop bij een prachtige waterval en heeft u de kans de, door Fransen gebouwde, waterkrachtcentrale te bekijken. Hierna loopt u verder, langs de dorpjes Y Linh Ho, Lao Chai en Ta Van. Hier wonen voornamelijk H’mong en Dzazy groepen. Hier ziet u mensen nog in traditionele kledingstijl rondlopen, wat uniek is in Noordelijk Viëtnam. In dit dorpje kunt u het dagelijkse leven en de cultuur van deze bevolkingsgroepen observeren. Aan het eind van de dag wordt u wederom afgezet bij uw hotel in Sapa.


Dag 8: Sapa, Lung Khao Nhin, lokale markt en dorpje
Na het ontbijt vertrekt u richting Lung Khao Nhin voor een bezoek aan de Lung Khao Nhin markt. Naast dat dit een plek is om te winkelen, is deze markt ook een belangrijke spirituele plek voor de lokale bevolking. Ook is deze markt een ontmoetingsplaats van verschillende minderheidsgroepen uit de omgeving. Hierna rijdt u verder de bergen in richting een lokaal dorpje. Hier krijgt u de mogelijkheid kennis te maken met het traditionele Viëtnamese leven. Aan het eind van de middag rijdt u weer terug naar Sapa.


Dag 9: Naar Lai Chau,  via de Zilveren waterval, Heavens Gate en Fansipan
Vandaag vertrekt u richting Lai Chau. Onderweg maakt u een stop om de Zilveren waterval te bekijken en naar hartelust te fotograferen.  Ook maakt u hier een korte wandeling naar ‘Heavens Gate’. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de vallei van de Fansipan. Deze laatste is de hoogste berg van Indochina. Na deze korte maar indrukwekkende wandeling rijdt u verder naar Lai Chau. Onderweg komt u langs meerdere dorpjes. U heeft alle tijd om te stoppen waar u maar wilt. In Lai Chau aangekomen overnacht u in het Muong Thanh Hotel.


Dag 10: Naar Dien Bien Phu, via verschillende dorpjes
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor wederom een dag vol spectaculaire landschappen en ‘minderheden-dorpjes’. Onderweg naar Dien Bien Phu brengt u onder andere een bezoek aan het dorpje Na Luong, van minderheidsgroepen Flower H’mong en Red Zao. Uiteraard mag u hier foto’s maken maar houdt er rekening mee dat niet elke bevolkingsgroep dit op prijs stelt. In de middag komt u aan in de vallei van Dien Bien Phu. Na uw lunch maakt u een excursie langs de historische bezienswaardigheden van Dien Bien Phu. U brengt onder een bezoek aan de D1 heuvel,  het Dien Bien Phu museum en het voormalige hoofdkwartier van de Franse Castrie.  U overnacht in het Muong Thanh Dien Bien Hotel.


Dag 11: Naar Son La, via de Pha Din Pass en Thuan Chau
Vandaag zet u de reis voort naar Son La. Onderweg bezoekt u een dorpje van de Black Thai. U vervolt de rit langs de spectaculaire Pha Din Pass en bezoekt  een dorpje van de Green H‘mong. U rijdt verder naar Thuan Chau waar dagelijks een grote markt plaatsvindt. Op deze markt komen diverse etnische groepen hun handelswaar, groenten en fruit verkopen. Aan het eind van de middag komt u aan in Son La. Hier bezoekt u de gevangenis en het Etnologische museum. U overnacht in het Ha Noi Hotel.


Dag 12: Naar Mai Chau, via Co Noi T Junction, Moc Chau en  Xa Linh
In de ochtend rijdt u naar Mai Chau. Onderweg stopt u bij de Co Noi T Junction. Hierna brengt u een bezoek aan het dorpje van de Blue H’mong, Hong Luong. Onderweg stopt u op het grootste plateau van Viëtnam, Moc Chau, voor een lokaal kopje koffie. Hierna vervolgt u de rit over een avontuurlijke hangbrug richting een dorpje van de White Thai, Mong of Vay. Daarna stopt u bij Xa Linh, een dorpje van de H’mong. In de middag verruilt u de auto voor de fiets. U maakt een leuke fietstocht door de omgeving. U fietst langs de velden waar boeren aan het werk zijn, u ziet de lokale bevolking weven en u geniet gelijktijdig van de prachtige en vredige omgeving. Ook fietst u langs de dorpjes Lac en Poom Coong waar u wederom de lokale levensstijl ontmoet. U overnacht in Mai Chau, in de Mai Chau Lodge.


Dag 13: Naar Ninh Binh
Vandaag wordt u na het ontbijt opgehaald voor uw transfer naar Ninh Binh. Onderweg kunt u helemaal zelf aangeven waar en wanneer u wilt stoppen. U komt onder andere langs het dorpje Pa Co. U luncht onderweg in een lokaal restaurantje. Aan het begin van de middag komt u aan in Ninh Binh en wordt u bij het Queen Hotel afgezet. De rest van de middag kunt u naar eigen inzicht indelen.


Dag 14: Ninh Binh
Vandaag gaat u een mooie boottocht maken over de Ngo Dong rivier. Hierbij bezoekt u ook de ‘drie grotten’.  De Hang Ca,  Hang Hai, en Hang Ba grot. U wandelt door de karstheuvels richting de Thai Vi tempel en brengt een bezoek aan de Bich Dong pagode. Na de lunch in een lokaal restaurantje stapt u wederom op de fiets. U maakt een mooie tocht naar Hoa Lu. Na een bezoek aan deze voormalige hoofdstad van Dai Viet brengt u een bezoek aan Dinh en ‘Le Temples’. Aan het eind van de middag rijdt u terug naar Ninh Binh waar u nog een overnachting in het Queen Hotel heeft.


Dag 15: Naar Hanoi
Na het ontbijt vertrekt u per transfer richting Hanoi. Onderweg stopt u voor een bezoek aan Trang An. Hier stapt u op de boot om de Sang, Toi, Ba Giot en Nau Ruou grotten te bezoeken. Ook brengt u een bezoek aan de Bai Dinh Pagode.  Aan het einde van de middag bereikt u Hanoi. U overnacht in het Tirant Hotel.


Dag 16: “vrije dag” in Hanoi
Vandaag verblijft u in Hanoi. U kunt deze dag helemaal naar eigen inzicht indelen. Uw gids kan u vast goede tips geven om de dag in te vullen. Ook vandaag overnacht u in het Tirant Hotel.


Dag 17: Naar Yangon in Myanmar!
Vandaag verlaat u Viëtnam. Per transfer wordt u naar het vliegveld van Hanoi gebracht voor uw vlucht naar Yangon. Hier aangekomen ontmoet u uw gids uit Myanmar en wordt u per transfer naar het Chatrium Hotel gebracht. De rest van de middag kunt u geheel naar eigen inzicht indelen.


Dag 18: Yangon
Vandaag gaat u de hele dag op pad om de sprankelende stad Yangon te verkennen. Tijdens deze tour leert u de verschillende kanten van Yangon kennen. Ook brengt uw gids u naar ‘verborgen’ markten waar maar enkele westerlingen geweest zij. Daarnaast brengt u onder andere een bezoek aan de Sule pagode, de koloniale binnenstad, de haven, de kleurrijke lokale markten en het enorme liggende Boeddha beeld.  Na de lunch zet u de tour voort naar de Bogyoke Aung San markt. In de avond vervolgt u de tour langs verschillende bezienswaardigheden. Hoogtepunt van de avond is de prachtig verlichte Shwedagon pagode. Na een bezoek aan deze pagode keert u terug naar het Chatrium Hotel.


Dag 19: Naar Nyaung Shwe, via de Pindaya grot
In de ochtend wordt u per transfer naar de luchthaven van Yangon gebracht. Vanaf hier vliegt u naar Heho. Bij aankomst wordt u opgehaald en naar Nyaung Shwe, nabij het Inle meer, gebracht. Onderweg maakt u een stop om de Pindaya grot te bezoeken. Deze grot staat bekend om de meer dan 8000 afbeeldingen van Boeddha op de wanden.  Na aankomst in Nyaung Shwe wordt u afgezet bij het Pristine Lotus spa & resort afgezet, u overnachting voor de komende dagen.


Dag 20: Nyaung Shwe, Inle meer, Tha Ley
Vandaag maakt u wandeling in de omgeving van het Inle meer. U geniet van het prachtige uitzicht over het meer en passeert de ruïnnen van de Indein, een oud pagode complex.  Ook brengt u een bezoek aan een basisschool in het dorpje Tha Ley. In dit dorpje geniet u ook van een home-made lunch bij de lokale bevolking thuis. U vervolgt de wandeling richting het dorpje Nam Pan. Hier stapt u in ‘n motorbootje dat u terug naar uw hotel brengt. Mocht u het willen, kunt u ook in een echte ‘lokale’ kano stappen.


Dag 21: Nyaung Shwe, Inle meer
Vandaag wordt u opgehaald voor een boottocht over het Inle meer.  U zult verrast worden door de schoonheid van dit meer. U bekijkt de drijvende tuinen en zult ongetwijfeld veel ‘leg rowers’  tegenkomen. Eenmaal aan land terug geniet u van een kopje thee bij een lokale familie thuis. Op en rondom het meer vinden dagelijks verschillende markten plaats. U zult vandaag ook één van deze markten bezoeken. Dit wordt waarschijnlijkde Nam Pam markt of de markt in Nyaung Shwe. Beide markten worden voornamelijk bezocht door de Shan en Pa-O minderheidsgroepen. Ook bezoekt u een lokale ‘cheroot’-makerij, de drijvende tomatentuinen, de Phaung Daw Oo pagode en Intha. En als u wilt laat uw gids u ook een lokale Burmeese kattenfokkerij en een weeffabriek zien. Na deze indrukwekkende dag wordt u weer bij uw hotel afgezet.


Dag 22: Naar Kalaw via Kakku
Na uw ontbijt wordt u wederom door uw privé-auto opgehaald. Vandaag brengt u een bezoek aan het pagode complex in Kakku. U rijdt hier naartoe langs prachtige natuur en akkers. Tijdens uw bezoek aan Kakku heeft u ook genoeg ruimte om de levenstijl en cultuur van de Pa-O minderheidsgroep te leren kennen. Hierna rijdt u verder naar Kalaw. Dit is een klein stadje dat tegen de bergwand is aangebouwd. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de Shan regio. U kunt hier naar hartelust foto’s maken. U wordt aan het eind van de middag afgezet bij het Pine Hill resort.


Dag 23: Kalaw, Pindaya
Ook vandaag wordt u weer door uw auto en gids opgehaald. U rijdt naar Pindaya om daar verschillende industrieën te bekijken. U bekijkt hoe van bamboe papier gemaakt wordt en brengt een bezoek aan een pottenmakerij, een thee fabriek en een paraplufabriek. Vervolgens rijdt u door naar het Pa-O dorpje verderop om hun traditionele levenswijze en cultuur te leren kennen. Ook brengt u een bezoek aan de lokale markt in Pindaya. In de middag vervolgt u de trip naar het Sing Khaung klooster. Aan het eind van de middag keert u weer terug naar Kalaw.


Dag 24: Naar Mandalay
Na uw ontbijt wordt u opgehaald en naar het vliegveld van Heho gebracht. Vanaf hier vliegt u naar Mandalay. Vanaf het vliegveld in Mandalay wordt u door u transfer naar het hotel in Mandalay gebracht. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht indelen. Onderstaande excursies zijn inbegrepen. In de middag gaat u de paleizen te bezoeken en ‘s avonds de fietsexcursie te doen. U overnacht deze dagen in het Ruparmandalar Hotel.


Dag 25: Mandalay, boottocht in Mingun, Yabanabon markt en Mandalay
Vandaag vertrekt u richting Mingun. Hier ligt uw boot klaar voor een mooie boottocht stroomopwaarts. Ook brengt u een kort bezoek aan Mingun. Vervolgens vaart uw boot terug naar Mandalay waar u een mooie stadstour maakt. U brengt een bezoek aan de grote, bekende kerkklok, de Yadanabon-markt en een mooie pagode die tegen de heuvel opgebouwd is. Vervolgens leidt uw gids u langs verschillende beroemde monumenten. Ook klimt u de Mandalay heuvel op waar het Mandalay fort staat. Vanaf de top van het fort heeft u een prachtig uitzicht. U vervolgt de stadstour naar het Atumashi en het Shwenandaw klooster. Deze twee kloosters zijn perfecte voorbeelden van de regionale architectuur. U eindigt de tour met een bezoek aan de Kuthodaw pagode.


Dag 26: Mandalay, Mahamuni, Sagaing, Ava
Vandaag kunt u de ochtend naar eigen inzicht indelen. Na de lunch wordt u opgehaald voor een bezoek aan de Mahamuni pagode en een Boeddha complex. Rond de pagode kunt u ook uitstekend rondwinkelen. De volgende stop is de gemarmerde ‘carving street’. Ook hier kunt u winkelen voor mooie souvenirs. Vervolgens stapt u weer in de auto om naar Sagaing te rijden. Onderweg maakt u een stop om een mooi oud klooster te bekijken. Daarna vervolgt u de trip per boot richting Ava. Onderweg staat er een mooie paardenkoets voor u klaar die u langs oude tempelruïnes en de prachtige natuur naar Ava brengt. Vanaf Ava keert u per auto terug naar Mandalay waar u wederom overnacht.


Dag 27: Naar Hsipaw
U wordt deze ochtend per transfer naar het vliegveld van Mandalay gebracht. Vanaf hier neemt u de vlucht naar Lashio. Hier aangekomen staat er iemand voor u klaar die u begeleidt naar de ‘pool-taxi’ van Lashio naar Hsipaw. Deze brengt u naar uw hotel in Hsipaw om in te checken. Vervolgens wordt u opgehaald voor een ongeveer vier uur durende wandeling. Deze leidt u langs een panoramisch uitzicht over de rijstvelden en bloeiende akkers, verschillende spirituele Shan dorpjes, een lokale school, en een prachtig houten klooster. Uitereaard geeft uw gids u overal gedetaileerde informatie. Ook laat hij u graag wat van de lokale ambachten zien. Bijvoorbeeld het rollen van sigaren en het bamboe-weven. Aan het einde van deze bijzondere en leerzame dag keert u weer terug naar uw hotel in Hsipaw. U overnacht in het Mr. Charles Hotel.


Dag 28: Hsipaw, Dokthawaddy rivier, Shan monastery, Shan village
Vandaag maakt u in de ochtend een prachtige boottocht over de Doktawaddy rivier. U vaart langs een prachtig landschap van bergen, plantages en kleine dorpjes. Onderweg legt de boot aan zodat u de mogelijkheid heeft een oud Shan-klooster te bezoeken. Dit ligt midden in het bos. Als u wilt, kunt u ook baden in de rivier. U stapt daarna weer op de boot terug richting Hsipaw. Onderweg terug legt de boot nogmaals aan en bezoekt u een traditioneel Shan dorpje. Dit wordt waarschijnlijk Na Lowe of Beng Puie. Tijdens dit bezoek zult u alles leren over het traditionele Shan leven. In de middag keert u terug in Hsipaw. Hier kunt u de stad op eigen gelegeneheid bezoeken. U overnacht wederom in het Mr. Charles Hotel.


Dag 29: Naar Kyaukme met de bus!
Vandaag staat u vroeg op. Om half 8 vertrekt u richting Kyaukme. Dit doet u vandaag niet met de auto maar met de lokale bus. Deze lokale bus is ook écht een lokale bus. Bereidt u voor op een rit van ongeveer één uur. De bus zal in elk dorpje stoppen om mensen en goederen in en uit te laten. U zult tijdens deze rit midden tussen de lokale bevolking, grote zakken rijst en groente en alles wat u nog meer kunt bedenken zitten. Bij aankomst in Kyaukme wordt u opgewacht door uw gids die u naar uw accommodatie voor vannacht brengt. Na het inchecken vertrekt u voor een volle dag wandelen door de bergen rondom Kyaukme. De gids zal u het leven van de Palaung minderheidsgroep, midden in de bergen, laten zien. In één van de Palaung dorpjes luncht u. Met andere woorden, u geniet van een dag midden in de natuur waar u lokale mensen tegenkomt die wellicht nog nooit een westerling hebben gezien. Tegen zonsondergang keert u terug naar uw hotel in Kyaukme.


Dag 30: Naar Pyin Oo Lwin
Vandaag maakt u kennis met een ander lokaal vervoersmiddel. U wordt namelijk door uw chauffeur naar het treinstation gebracht. De plaatsen in de trein naar Pyin Oo Lwin zijn al voor u gereserveerd! De trein vertrekt om 11:00 uur en rijdt langs een prachtige route door de bergen en langs dorpjes, met als hoogtepunt het spectaculaire Gokteik viaduct. Dit viaduct was ooit de op één na hoogste van de wereld. De trein zal in verschillende plaatsen stoppen waar mensen de trein inkomen om hun drankjes en snacks te verkopen. Uw verwachte aankomsttijd in Pyin Oo Lwin is rond 16:00 uur. Op het koloniale station wacht uw gids u op en brengt u naar het Royal Parkview Hotel.


Dag 31: Naar Monywa
Vandaag rijdt u van Pyin Oo Lwin naar Monywa. Onderweg maakt u een stop bij twee pagodes. De Thanboddhay-pagode en de Hlaungdawmu-pagode. Ook stopt u om een bezoek te brengen aan de Po Win Daung grotten en de Shwe Ba Daung grotten. Na aankomst in Monywa wordt u naar het Win Unity Resort gebracht waar u zult overnachten.


Dag 32: Naar Bagan via Pakkoku
U vervolgt vandaag uw reis naar Bagan. U wordt door uw chauffeur en gids opgehaald en rijdt richting Pakkoku. In Pakkoku maakt u een stop om de lokale markt te bezoeken. Ook kunt u een kijkje nemen in een lokale sloffen fabriek. U vervolgt de reis naar Bagan per boot. Daar aangekomen wordt u weer door uw chauffeur opgehaald en naar het Tharabar Gate Hotel gebracht waar u zult overnachten.


Dag 33: 2e volle dag Bagan highlights
U gaat vandaag opnieuw de hele dag met uw gids en chauffeur op pad in en rondom Bagan. U begint de dag met het beklimmen van een mooie pagode. Vanaf hier heeft u een indrukwekkend uitzicht over Bagan en de omgeving. Ook laat uw gids u de meest bekende en bijzondere  tempels van de regio zien. De meeste van deze tempels bestaan al honderden jaren. (U kunt natuurlijk ook plekken aangeven waar u graag wilt stoppen). U verruilt de auto voor paard en wagen en gaat richting de Pyathagyi pagode om de zonsondergang te bekijken. U krijgt hierbij lekkere frisse drankjes geserveerd. Na het ondergaan van de zon keert u terug naar uw hotel in Bagan.


Dag 34: Bagan
Ook vandaag staan de gids en auto weer helemaal tot uw beschikking. U vervolgt uw bezoek aan Bagan. U kunt ter plekke aangeven welke plekken in Bagan of omgeving u graag nog wilt bezoeken. Uw gids kan u natuurlijk ook adviseren! Aan het eind van de dag wordt u weer bij uw hotel in Bagan afgezet.


Dag 35: Naar Yangon via Nyaung
Na uw ontbijt vertrekt u naar de stad Nyaung U. Voordat u deze stad binnenrijdt bezoekt u nog een mooie tempel. Deze is tegen het ravijn, ten noorden van Nyaung U, gebouwd. Daarna rijdt u door naar het centrum van de stad. Hier bezoekt u de drukke en levendige markt. Mensen vanuit de hele omgeving komen hier hun groenten, kruiden en vlees halen. Ook heeft u hier de mogelijkheid om mooie souvenirs te kopen. U vervolgt de rit naar Yangon. Onderweg brengt u een bezoek aan de Shwezi Gon pagode, het Watkyi Inn dorpje met de Watkyi Inn Gubyaukgyi tempel, de Manuha tempel en de Shwe Sandaw pagode. Aan het eind van de middag keert u terug naar Bagan. Hier wordt u bij de afgezet voor uw vlucht naar Yangon. Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgehaald en wederom naar het Chatrium Hotel gebracht voor uw overnachting.


Dag 36: Terug naar Amsterdam
Vroeg in de ochtend vertrekt vandaag uw vlucht terug naar Amsterdam. U wordt op tijd per transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht terug naar Amsterdam.
Testimonials

  • Bedankt voor de perfecte organisatie

    Nu onze reis naar Vietnam achter de rug is, wil ik jullie graag bedanken voor de perfecte organisatie. De organisatie ter plekke is vlekkeloos verlopen, gids na gids volgde elkaar zonder enig probleem op. Overal stond de nieuwe gids met ons naambordje klaar.
    Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke ervaring die deze reis voor ons was.

    Michaël, Annelies, Dieter en Niels


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië