Ecocamp, Torres del Paine, Chili


De koepels zijn speciaal gebouwd om te beschermen tegen het weer van Patagonië; harde wind, regen en sneeuw. Ze zijn bestemd voor twee personen. Tevens zijn er ook gemeenschappelijke koepels waar de eetkamer en de woonkamer in zitten. Ook de badkamers zitten op een aparte plek, die net zo comfortabel als thuis zijn. Het is een bijzondere locatie met erg veel respect voor de natuur.
Testimonials

 • Hartelijke groet uit Torres del Paine

  Beste Markus,

  Een hartelijke groet uit Torres del Paine! Het is geweldig. Ook het is weer is tot nu toe heel goed. Het is allemaal te mooi om waar te zijn en teveel om op een kaart te beschrijven. De organisatie verloopt heel goed, je hebt het echt perfect georganiseerd. Ook je medewerkers natuurlijk bedankt!

  Groeten Truus en Frank, Chili

 • Ieder onderdeel was een feestje!

  Hallo Markus,
  We willen je bedanken voor de fantastische reis die je voor ons geregeld hebt. We hadden hoge verwachtingen van de vakantie, maar de verwachtingen zijn in alle opzichten overtroffen. Mede door jouw toedoen hebben we een hele relaxte reis gehad. Het is heel ontspannen als je op het vliegveld wordt opgehaald en niet naar vervoer of naar een hotel moet zoeken. Dat geldt ook voor de excursies. Alle vliegreizen waren perfect, geen enkele vertraging en de bagage was er ook steeds. Het Paaseiland was geweldig., maar ook de Atacama woestijn was heel bijzonder, zoals de Iquazu watervallen heel overweldigend waren. Ieder onderdeel was een feestje op zich en Rio heeft ons hart gestolen.
  Jeanette & Jac Spijkers

 • Antarctica, Argentinië en Chili 32 dagen

  Complimenten voor de goede voorlichting en hulp met het samenstelling van deze fantastische mooie reis!

  Karina & Otto (reis dec2020)

 • Allemaal perfect!

  Hoi Markus,
  Even een bericht om je te laten weten dat we een fantastische reis door Argentinië hebben gehad. Alles was erg goed geregeld door je! Hotels, ophaal/breng service, de variatie in het land, allemaal perfect. Dank voor al je goede voorbereidingen en we werken graag weer met je samen voor een volgende reis (Namibië?).
  Groet, Adri en Rene

 • Blij:-)

  Wij zijn heel blij met de uitstekende service en empathische benadering.
  Groetjes van Otto en Karina Meijers


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië