'Classic Fly Cruise' Antarctica Air-Cruise


Dag 1: Aankomst Punta ArenasPunta Arenas

Vandaag arriveert u vanuit Buenos Aires in Punta Arenas, een van de zuidelijkste steden ter wereld. Dit is niet alleen de stad vanwaar uw Antarctica-vlucht en –avontuur zal beginnen, maar ook de ‘gateway’ naar het indrukwekkende nationale park Torres Del Paine.

 

Hier wordt u opgewacht door onze lokale agent, die u vervolgens met een transfer naar uw hotel brengt. In de middag ontmoet u uw medepassagiers en krijgt u instructies over de richtlijnen die gevolgd dienen te worden in Antarctica. 

’s Avonds kunt u genieten van het welkomstdiner bij het José Nogueira Hotel in Punta Arenas.

 

Dag 2: Naar de ZuidpoolZuidpool

Vandaag is de grote dag: het begin van uw Antarctica avontuur. De dag begint met een korte vlucht van Punta Arenas naar King George Island (South Shetland Islands). Bij aankomst gaat u  rond touren bij de Frei Chilean Base en de Bellingshausen. Vervolgens scheept u in op de ‘Professor Multanovskiy’. 

U verblijft in een comfortabele cabin op het cruiseschip.

 

Dag 3 t/m dag 6: uw ‘Classic Fly Cruise’ naar AntarcticaClassic Fly Cruise, Antarctica

Deze vier dagen verblijft u in een totaal andere wereld: die van zee, ijs, eindeloze luchten en pinguïns. Gedurende de cruise gaat u verschillende activiteiten doen zoals dagelijkse landingen met Zodiac boten. Ook leert u over dit bijzondere continent en zijn inwoners door de verhalen en wetenswaardigheden die de gidsen u zullen bijbrengen. Tevens zullen de faciliteiten en het comfort op de boot voor een plezierige tijd zorgen. 

U verblijft ook deze dagen in uw comfortabele cabin op het cruiseschip.

 

Dag 7: Terug aan land

Het schip komt vandaag aan op King George Island waar u van boord gaat. Hier wordt u naar het vliegveld gebracht waar u de vlucht terug neemt naar Punta Arenas. Er is een transfer geregeld naar uw hotel. U heeft dan na uw middagvlucht de rest van de dag om Punta Arenas te verkennen en om van de verse indrukken van Antarctica bij te komen. ’s Avonds kunt u overnachten in Punta Arenas of in het hotel Rey Don Felipe.

 
Testimonials

  • Antarctica, Argentinië en Chili 32 dagen

    Complimenten voor de goede voorlichting en hulp met het samenstelling van deze fantastische mooie reis!

    Karina & Otto (reis dec2020)


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië