Bulgari Hotel & Resort, Bali, Indonesië


Het resort heeft een prachtige ligging, namelijk 150 meter boven zee en heeft een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan. Het resort is gebouwd met lokale bouwtechnieken.

Het resort bestaat uit 59 luxe villa’s. Elke villa heeft een eigen tuin, een zwembad en een (buiten)woonkamer met zeezicht. Tevens is er ook een luxueuze Bulgari villa, welke 1300 m2  groot is en twee slaapkamers, een eetkamer, een privé-bioscoop, een keuken, een spa, een zwembad, een meditatieruimte en een groot terras heeft. Er wordt over het totale resort een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de rustige villa’s en het sociale gedeelte. Daar zijn drie verschillende restaurants, een bar, een spa, een fitness en conferentieruimtes te vinden.

Het resort beschikt ook over een privéstrand en is niet toegankelijk voor gasten van buitenaf, mede dankzij het koraalrif. De enige manier om op het strand te komen is via de lift.

Een volledig aanbod van verschillende diensten zal zorgen voor een comfortabel verblijf, maar daarnaast is het ook mogelijk om een aantal activiteiten te ondernemen om het eiland en haar omgeving te verkennen, zoals een excursie naar een nabijgelegen eiland of een helikoptervlucht naar een vulkaan. Alles wordt geregeld vanuit het hotel.Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië