Villa du Lac, Lalla Takerkoust


 

Gelegen op een heuvel met uitzicht op de dam van Lalla Takerkoust meer (Barrage Cavagnac), ligt de Villa du Lac pension aan de voet van het Atlas-gebergte in de richting van Amizmiz en is een oase van rust op slechts 30 minuten van Marrakech.

 

Het is een klein paradijs in het hart van een magische en authentieke landelijke omgeving omgeven door olijfbomen en eucalyptus. Dit 3-sterren pension zal zorgen voor een ontspannen vakantie dankzij het zwembad met uitzicht over het meer en de Hoge Atlas gebergte, een barbecue, een bar, een solarium en een nomadentent op de badzone bij het meer, die als decor dient bij diners met typische Gnawa dansers. Het huis is ingericht in de geest van het land, het is ontworpen vanaf de begane grond rondom een Andalusische patio. De muren van de Tadelakht patio zijn witgekalkt, de beroemde Marokkaanse tegels van de vloer, maar ook kussens, Berber tapijten en rustieke meubels, gecombineerd met kristal of smeedijzeren kroonluchters sieren, in aanvulling op de moderne inrichting maakt dit het hotel in een echt charmant toevluchtsoord.

 

In het restaurant van de villa kunt u genieten van traditionele specialiteiten, bereid met biologische producten. U kunt eten op het terras, in de tuin, of zelfs in de lounge bij de open haard. Voor degenen die willen ontspannen zijn er passende activiteiten voor iedereen rondom meer Lalla Takerkoust.

 


Villa du Lac Villa du Lac Villa du Lac
Villa du Lac

Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië