Granada, Nicaragua


De stad was in het verleden zeer geliefd door natuurlijke rijkdommen als goud en vruchtbare grond. Granada is één van de oudste steden van Nicaragua en dit is terug te zien aan de koloniale gebouwen die de stad rijk is. Van al deze gebouwen is het Convento y Museo San Francisco de mooiste. Deze kerk is de oudste kerk van Midden-Amerika. Net buiten Granada zijn het meer van Nicaragua en de vulkaan Mombacho te vinden. De vulkaan is begroeid met mooi woud en er zijn zeldzame planten en dieren te vinden. Tevens heeft u vanaf de vulkaan een prachtig uitzicht over Granada en het Meer van Nicaragua.
Testimonials

 • Altijd weer bij jullie!

  De naam van jullie reisbureau (toen nog een andere naam meen ik) popte up toen ik naar een accommodatie zocht gelegen aan een rivier in Nicaragua! dat was 12 jaar geleden!
  De reizen die daaruit volgden waren zo bijzonder en helemaal naar wens ingevuld dat ik bij volgende reizen op maat altijd weer bij jullie uitkom.

 • Al 12 jaar lang :-)

  De naam van jullie reisbureau popte up toen ik ooit naar een accommodatie zocht gelegen aan een rivier in Nicaragua! dat was 12 jaar geleden!
  De reizen die daaruit volgden waren zo bijzonder en helemaal naar wens ingevuld dat ik bij volgende reizen op maat altijd weer bij jullie uitkom.
  Familie Verboom, Vlijmen.


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië