Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel, Peru


Het hotel is erg luxe, maar wat vooral erg bijzonder is, is de omgeving van het hotel. Vanuit het hotel loopt u zo het nevelwoud in, waar meer dan driehonderd soorten orchideeën groeien. Tevens leven er erg veel vogelsoorten. Er zijn verschillende accommodaties en allen hebben een eigen terras. De grootte varieert van dertig tot meer dan driehonderd vierkante meter. Het hotel heeft een restaurant en een café, waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. Ook heeft het hotel voor de nodige ontspanning een spa. hH

Tevens op een steenworp van het hotel een treinstation. Er worden allemaal activiteiten en excursies vanuit het hotel georganiseerd. Een bijzondere activiteit vanuit het hotel is een bezoek aan het Bear Project; gewonde beren worden opgevangen en als ze weer gezond genoeg zijn, worden ze weer vrijgelaten in de natuur. Daarnaast kan een bezoek aan Machu Picchu, de oude Incastad, tijdens een verblijf niet ontbreken.
Testimonials

  • Erg naar ons zin!

    Hoi Markus,
    Groeten uit Peru. Tot dusver hebben we het erg naar ons zin en hebben een hoop mooie dingen gezien. Na Lima, Paracas, Nazca, Arequipa, chivay en Puno zijn we nu geland in Cusco. De activiteiten zijn leuk en de hotels zijn mooi gelegen!


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië