Zeilen in de Caraïben


De natuurlijke schoonheid van Panama beperkt zich zeker niet alleen maar tot het vasteland. Integendeel, de Caribische kust van Panama is een waar onontdekt sprookje met tropische eilanden, witte stranden en kristalhelder water. Denk daarbij aan de Bocas del Toro –en San Blas archipels. 

 

Een ontdekking van deze pareltjes mag in uw Panama-avontuur absoluut niet ontbreken. Vanaf nu is dit óók mogelijk om per zeilboot met privé-kapitein, in te bouwen in uw maatwerkreis. 

 

Het dag tot dag programma wordt ter plekke volledig ingevuld naar uw eigen wensen en ideeën. Daarbij moet uw privé-kapitein uiteraard wel rekening houden met weersomstandigheden en gunstige windrichtingen. U zult uitgaande van 4 dagen in ieder geval de volgende plekken aandoen: Cayo Coco Bandero, Cayos Holandeses, La Isla de Cangombia en Isla Verde.

 

Onderweg kunt u ontspannen aan de paradijselijke stranden, duiken en snorkelen om de adembenemend mooie onderwaterwereld te ontdekken, kennismaken met inheemse Indianen stammen, heerlijk dineren bij zonsondergang en nog meer...

 

Overige informatie

- Op de San Blas eilanden zijn geen geldautomaten en het is handig om, waarneer u geld meeneemt, geen grote biljetten ($ 20,- vindt men al groot) mee te nemen.

- Het is handig om $ 10,- usd per persoon mee te nemen indien u privé-eilandjes wilt bezoeken. Dit zal voor die 4 dagen niet meer zijn dan $ 10,- usd per persoon. En natuurlijk als u een mooie souvenir bij de indianen wilt kopen dan is het handig als u geld op zak heeft. 

- Eventueel als de tijd het toe laat (ook afhankelijk van de weersomstandigheden) kunt u optioneel er voor kiezen om tegen een meerprijs van circa $ 25,- usd per persoon een excursie overland met een lokale gids te doen naar een Guna begraafplaats.Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië