Wandelsafari's in Tanzania


 

Voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en actieve safari ervaring is een wandelsafari de perfecte manier om wilde dieren te bewonderen, sporen op te zoeken, en zich te mengen met de inheemse culturen.

 

Met wandelroutes in de Serengeti, de Ngorongoro krater en de game reservaten grenzend aan het Serengeti National Park kunnen we, afhankelijk van het seizoen en het wild, de perfecte reis voor u maken. Alle wandelingen worden begeleid door lokale Maasai gidsen, hoog opgeleide Tanzaniaanse Trip Leaders en een gewapende ranger. Deze reizen bieden een inzicht in de fascinerende culturen van de verschillende stammen van Noord-Tanzania.

 

Afhankelijk van de route kan een wandeltocht ondersteund worden door een voertuig of Maasai ezels om het kamp te vervoeren. Reizigers hoeven  alleen een kleine rugzak te  dragen met een fles water en persoonlijke spullen. Bij deze wandelsafari’s zult u elke dag van kamp wisselen, daarom is een simpele lichte kamp noodzakelijk. U reist met een speciaal ontworpen safari kamp: koepelvormige tenten met 2 kinderbedjes per tent, grote groepstent, weerbestendig en inclusief tafels en stoelen voor de maaltijden.

 

De meest populaire routes lopen van 2 tot 6 dagen en kunnen worden toegevoegd als onderdeel van een op voertuig gebaseerde game viewing safari, het is ook mogelijk om de wandel safari’s alleen te boeken. Via de wandeltochten maakt het men mogelijk om de wat meer afgelegen en ongerepte delen van het land te bezoeken en het landschap en de cultuur met zeer weinig invloed van buitenaf te zien.

 


Wandel safari Tanzania 1 Wandel safari Tanzania 2 Wandel safari Tanzania 3
Wandel safari Tanzania 4 Wandel safari Tanzania 5 Wandel safari Tanzania 6


Testimonials

  • Geweldige Safari!

    Hi Markus,
    Alles prima geregeld. We hebben een goede gids cq chauffeur. Mooie dagen beleefd en morgen naar Tarangire national Park. Al 400 foto's gemaakt:-) Geweldig!!! Groetjes, familie De Haan (juli 2022)


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië