Tanzania vliegsafari's


 

Vliegverbindingen tussen de safari parken geven een gemakkelijker en goedkoper toegang tussen safari’s in Tanzania. Safari Air Link biedt via Flying Safari de mogelijkheid om met een kleine groep of alleen de safari parken te bezoeken, die anders onbetaalbaar zijn. U heeft nu de mogelijkheid om tickets te boeken voor de vluchten met vaste vertrekdata in plaats een privé vliegtuig te huren. 

 

De voordelen hiervan zijn dat u sneller bij de gewenste safaripark bent, goedkoper uitkomt en u kunt genieten van de schitterende uitzichten vanuit de vliegtuig op de safariparken. De vluchten verbinden het Katavi park, het Mahale park, Ruaha park, Selous game reservaat, de Swahili kust en Zanzibar met elkaar. De vluchten gaan per dag 1 of 2 keer, afhangend van de bestemming.

 

Voor meer informatie over de vetrekdata kunt u ons raadplegen.

 
Testimonials

 • zoals gewoonlijk heel goed geregeld

  hoi Markus

  We zijn terug van een mooie reis, die verder zonder problemen is verlopen.
  Ik moet zeggen dat we een uitstekende gids/chauffeur hadden, Julius, een hele leuke vent met humor en heel veel kennis van de dieren en vogelwereld. Ontzettend veel lol met hem gehad.
  Hij was uitermate blij met ons en wij met hem en gaf aan dat hij ons volgend jaar weer wil begeleiden.
  We hebben hele mooie dingen meegemaakt/gezien, dus we zijn al met al heel tevreden en de organisatie was zoals gewoonlijk heel goed geregeld (dank daarvoor)
  3500 foto’s gemaakt dus komende tijd onder de pannen voor een fotoboek:-)

  groetjes mede namens Annelies

 • Geweldige Safari!

  Hi Markus,
  Alles prima geregeld. We hebben een goede gids cq chauffeur. Mooie dagen beleefd en morgen naar Tarangire national Park. Al 400 foto's gemaakt:-) Geweldig!!! Groetjes, familie De Haan (juli 2022)


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië