Pelican Eyes, San Juan del Sur, Nicaragua


Hier wordt een mix van gastvrijheid, luxe accommodaties, lokale charme en gemeenschappelijk inzet gecombineerd tot een sterk concept. Het resort beschikt over meerdere soorten accommodaties en allen zijn gebouwd en ingericht in traditionele stijl en zijn van alle gemakken voorzien. Tevens hebben ze allen uitzicht over de oceaan of over de tuin. Het resort beschikt over twee restaurants, waar Nicaraguaans en internationaal eten wordt geserveerd. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten het resort, zoals bijvoorbeeld zeilen, yoga, diepzeevissen, paardrijden, abseilen en Spaanse lessen. Ook heeft het resort voor de nodige ontspanning een spa en een zwembad. Erg bijzonder is het spotten van de zeeschildpadden, die in de omgeving van Pelican Eyes hun eieren op het strand leggen.
Testimonials

 • Altijd weer bij jullie!

  De naam van jullie reisbureau (toen nog een andere naam meen ik) popte up toen ik naar een accommodatie zocht gelegen aan een rivier in Nicaragua! dat was 12 jaar geleden!
  De reizen die daaruit volgden waren zo bijzonder en helemaal naar wens ingevuld dat ik bij volgende reizen op maat altijd weer bij jullie uitkom.

 • Al 12 jaar lang :-)

  De naam van jullie reisbureau popte up toen ik ooit naar een accommodatie zocht gelegen aan een rivier in Nicaragua! dat was 12 jaar geleden!
  De reizen die daaruit volgden waren zo bijzonder en helemaal naar wens ingevuld dat ik bij volgende reizen op maat altijd weer bij jullie uitkom.
  Familie Verboom, Vlijmen.


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië