Jicaro Island Lodge Granada, Nicaragua


Het resort beschikt over negen luxe accommodaties, welke allemaal uitzicht hebben over het meer. De accommodaties bestaan uit twee kamers, met een slaap- en woonkamer. Tevens hebben de accommodaties een privé-terras. Het resort heeft een restaurant waar eenvoudige, maar van uitstekende kwaliteit, gerechten worden bereidt van verse vis uit het meer en de oceaan, lokale groenten en fruit en lokaal gekweekte kip en rundvlees. Ook heeft het resort een zwembad en een wellnesscentrum. In de omgeving worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals vogelspotten, kajakken en abseilen. In de omgeving zijn ook verschillende bezienswaardigheden te vinden en daar worden ook excursies naar georganiseerd.
Testimonials

 • Altijd weer bij jullie!

  De naam van jullie reisbureau (toen nog een andere naam meen ik) popte up toen ik naar een accommodatie zocht gelegen aan een rivier in Nicaragua! dat was 12 jaar geleden!
  De reizen die daaruit volgden waren zo bijzonder en helemaal naar wens ingevuld dat ik bij volgende reizen op maat altijd weer bij jullie uitkom.

 • Al 12 jaar lang :-)

  De naam van jullie reisbureau popte up toen ik ooit naar een accommodatie zocht gelegen aan een rivier in Nicaragua! dat was 12 jaar geleden!
  De reizen die daaruit volgden waren zo bijzonder en helemaal naar wens ingevuld dat ik bij volgende reizen op maat altijd weer bij jullie uitkom.
  Familie Verboom, Vlijmen.


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië