Nieuw-Zeeland reizen

Maatwerkreizen naar Nieuw-Zeeland

Als een drijvende proeftuin van de natuur ligt Nieuw Zeeland in de eindeloze oceaan. Bijna 2000 kilometer in lengte, met vijf verschillende klimaatzones, regenwouden en alpentoppen, vulkanen en eindeloze stranden! Nieuw Zeeland bestaat uit 2 eilanden die samen een oppervlakte van 8x Nederland hebben en heeft 15 grote Nationale Parken. Doordat de eilanden al miljoenen jaren geïsoleerd liggen, heeft het land een unieke flora en fauna. Bovendien heeft Nieuw Zeeland enorm veel geologische rijkdommen te bieden.

 

Het land is het hele jaar rond te bezoeken, want ieder jaargetijde heeft zijn charme en echte winters heeft het land niet. De beste reistijd is echter van begin november tot half december, wanneer het in Nieuw Zeeland lente is alles in bloei staat, en februari en maart, de (na)zomer van Nieuw Zeeland.

 

De officiële taal in natuurlijk Engels, maar het Maori van de oorspronkelijke bevolking is een trotse tweede taal van het land. Deze grootste zeevaarders aller tijden hebben een rijke cultuur, die u overal zult treffen onderweg.

 


Voorbeeldreizen Nieuw-Zeeland

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië