Selous Game reservaat, Zuid-Tanzania


 

Het Selous Game reservaat is met 50.000 vierkante kilometer het grootste beschermde wildreservaat van de wereld. Het reservaat biedtonderdak aan een enorm aantal olifanten, buffels en wildebeesten. Van de meer zeldzame dieren noemen we de Afrikaanse jachthond. In het park zult u ook de laatst overgebleven zwarte rinoceros zien. 

 

Houdt de camera stand-by voor de vele krokodillen, nijlpaarden en antilope die u hier bij de wateren zult treffen. Omdat het gebied een vulkanisch onderdeel is van de Great Rift Valley, vindt u hier bijzondere warmwaterbronnen.

 

Selous Game reservaat is qua oppervlakte groter dan Zwitserland en op sommige, nog ongerepte plaatsen, is zelfs nog nooit een mens geweest. In dit park kunt u olifanten, leeuwen, cheeta’s, neushoorns, antilopen, apen en meer dan 400 verschillende soorten vogels bewonderen

 

Reizen naar Selous National Park:

 

 


Selous game reserve, giraffe Selous game reserve, lions Selous game reserve, baviaan
Selous game reserve Selous game reserve


Testimonials

  • Geweldige Safari!

    Hi Markus,
    Alles prima geregeld. We hebben een goede gids cq chauffeur. Mooie dagen beleefd en morgen naar Tarangire national Park. Al 400 foto's gemaakt:-) Geweldig!!! Groetjes, familie De Haan (juli 2022)


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië