Bootsafari's, Rufiji River Camp


Met de bootsafari’s kunt u genieten van vele bestemmingen, variërend van het hoofdgerecht van de Rufiji rivier tot de vele laterale kanalen en diverse meren. Een boottocht duurt ongeveer een halve dag, en ten minste één moet worden gemaakt bij zonsondergang.

 

Rufiji River Camp is gelegen aan de oevers van de Rufiji rivier, bij een punt waar de ruime en rustige rivier wordt opgefleurd door vele en verschillende soorten dieren. Het kamp, gelegen in het hart van het reservaat, is milieuvriendelijk en elke tent is voorzien van een eigen badkamer en een veranda met uitzicht op de rivier. Er is een constante stroom van dieren die naar de rivier gaan om te drinken, dit biedt een permanente show voor bezoekers van het kamp. Het water is meestal vol met honderden nijlpaarden en groepen van krokodillen die in de zon luieren op de zandbanken in de rivier.

 

Twintig tenten met uitzicht op de zonsondergang, comfortabele bedden, ommuurde en-suite faciliteiten, klamboe en alle standaard comfortabele uitrusting in een lodge zijn aanwezig op het kamp. Daarnaast worden alle voorzieningen en faciliteiten in de kamp voortdurend vernieuwd. Er wordt gestreefd naar het hoogste niveau van comfort zonder dat het gevoel van ‘natuur’ vergaat. Elektriciteit en warm water worden aangedreven door zonne-panelen, terwijl de UHV-gefilterd drinkwater beschikbaar is in het hele kamp (inclusief tenten).

 

Elke tent heeft een eigen veranda onder een dak van lokale stro (makuti) die de perfecte plaats voor lezen, schrijven of gewoon rusten in de schaduw creëert. Ook vissen bij het kamp is beschikbaar.

 


Bootsafari, Rufiji River Camp Bootsafari, Rufiji River Camp 2 Bootsafari, Rufiji River Camp 3
Rufiji River Camp Rufiji River Camp 2 Rufiji River Camp 3

Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië