Tanzania reizen

Maatwerkreizen naar Tanzania

Testimonials Tanzania

 • Een kaartje uit Tanzania

  We hebben de top gehaald via Western Breach. We zijn uitgeput maar wel voldaan. Bedankt voor het regelen van deze reis. Nu nog 4 dagen Safari. Jeffrey, Alex, Daniël

 • Bedankt voor de mooie taart en lieve brief. Onvergetelijke verjaardag! - Tanzania

  "De reis was fantastisch! De staff zat goed in z’n vel. We hadden een vrolijke gids die de sfeer er altijd goed weet in te brengen. Daarnaast zorgde de geweldige kok altijd voor een heerlijke hap. Vooral erg genoten van de ugali!"

  - G. Foekema

 • Indrukwekkende reis naar Tanzania

  Hallo Markus, Wij zijn terug van onze geweldige vakantie! We hebben en vooral in de eerste week hebben het onzettend naar onze zin gehad we veel indrukken opgedaan die we niet snel zullen vergeten. Bedankt en we houden contact.

  Groeten, Fabian en Eugenie

 • Geweldige wildlife foto's van Tanzania.

  We hebben het helemaal top gehad. Zoals je ziet hebben wij ons goed uit kunnen leven met onze camera!! Bedankt voor het regelen van deze mooie ervaring!!

  Groeten Jordy

 • Genoten van onvergetelijke Tanzania reis!

  Hoi Markus, Wij hebben echt genoten van onze reis! Onze safari's waren perfect, de accommodatie, het eten,... het bier (ook nogmaals bedankt voor de wijn!). En wie ik hier zeker niet mag vergeten is onze driver Daudi van Karibu Safari! Toffe gast, great spotter & driver - we hebben veel aan hem te danken: geluk met het zien van een caracal en serval (beide overdag!) en de ontelbare andere dieren. Hierbovenop hebben we in totaal 4 kills gezien waarbij een zebra telkens het onderspit moest delven. De trekking naar Empakai en Acacia camp sites was een zeer goede afwisseling.

  Groetjes,
  Kris & Inge

 • Alles in kannen en kruiken!

  Beste Markus, onze Tanzania-reis zit erop. Het was een fantastische ervaring. We hebben heel veel dieren gezien en genoten van de prachtige natuur. Heel erg bedankt om ervoor te zorgen dat alles in kannen en kruiken was!
  Vriendelijke groeten,
  Isabel en David

 • zoals gewoonlijk heel goed geregeld

  hoi Markus

  We zijn terug van een mooie reis, die verder zonder problemen is verlopen.
  Ik moet zeggen dat we een uitstekende gids/chauffeur hadden, Julius, een hele leuke vent met humor en heel veel kennis van de dieren en vogelwereld. Ontzettend veel lol met hem gehad.
  Hij was uitermate blij met ons en wij met hem en gaf aan dat hij ons volgend jaar weer wil begeleiden.
  We hebben hele mooie dingen meegemaakt/gezien, dus we zijn al met al heel tevreden en de organisatie was zoals gewoonlijk heel goed geregeld (dank daarvoor)
  3500 foto’s gemaakt dus komende tijd onder de pannen voor een fotoboek:-)

  groetjes mede namens Annelies

 • Wij zijn terug uit Tanzania en het was een fantastische belevenis!

  Goede ondersteuning aan de Tanzaniaanse kant en prima crew met Head guide SosPeter.
  De Toilet tent was inderdaad fijn en heeft aanzienlijk bijgedragen tot het vergroten van het comfort.Jouw advies over snacks (10 bars per dag) was een beetje aan de ruime kant. Waarschijnlijk meer toegespitst op jonge mannelijke wandelaars…Wij hadden aan 3 bars per dag met wat nootjes meer dan voldoende. We hadden veel regen vanwege een verlate of vervroegd regenseizoen en daardoor veel mist en weinig uitzichten. Toch mooie summit klim gedurende een nacht met kraakheldere hemel en goed zicht bij zonsopgang. Dus daar hadden wij mazzel mee. De wandeling over Lava Tower naar Baranco was prachtig en in de zon, dus daar hebben wij beiden van genoten. Dit was mogelijk onze mooiste dag.

  Bedankt voor alle goede zorgen!

 • De gedroomde vakantie die we wilden maken!

  Hoi Markus, wij zijn al weer een dikke week terug en hebben het fijn gehad. Combinatie van beide was goed. Alles liep behoorlijk goed hebben ook goede support gehad van je lokale partners en gids. Een aantal keren onze voorstelling moeten aanpassen aan de realiteit maar daardoor ook echt gevoel gehad dat we het hebben beleefd.
  Al met al de gedroomde vakantie die we wilden maken.
  Mvg,
  Tom

 • Fantastische reis door het noorden van Tanzania!

  Hallo Markus,

  Wij zijn veilig terug in Nederland na een fantastische reis door het noorden van Tanzania. In totaal 3000 km gereden met de onvolprezen Geoffrey aan het stuur. Dat was een hele goede match. De accommodaties waren prima. Goede afwisseling van luxe en wat meer basic kamperen in de bush. We hebben eigenlijk geen negatieve ervaringen gehad. Inderdaad, via de noordkant naar de Serengeti was een goede zet. Erg rustig en stil. We zullen nog wat foto's sturen. Hoewel weer aan het werk speelt Afrika nog erg door het hoofd.

 • Allemaal gehaald!!!

  Goedemorgen Markus! Marco hier vanuit Tanzania. Even een korte update. Een geweeeeldige trip op de Kili gehad en we hebben het gelukkig allemaal gehaald!

  Groetjessss

 • Geweldige Safari!

  Hi Markus,
  Alles prima geregeld. We hebben een goede gids cq chauffeur. Mooie dagen beleefd en morgen naar Tarangire national Park. Al 400 foto's gemaakt:-) Geweldig!!! Groetjes, familie De Haan (juli 2022)

 • Vier vd big five gezien in Tanzania

  Hoi Markus, We hebben het fantastisch, wat een avontuur!!! Tot nu toe alles top geregeld!! Tis echt genieten hoor. Hebben al vier vd big five gezien!! Gids is ook fantastisch!! Fijne avond, wij zo naar het kampvuur!! Groet Ronald en Bernadette

 • Top safari!

  Beste Markus, dank voor de leuke welkomsborrel. Hele leuke safari gehad en genieten nu al volop van het chillen. Groet en spreken je later, Petra Romijn en Johan Vromans

 • Perfecte beklimming Kilimanjaro

  Niets dan superlatieven voor u en de invulling van uw locale partner. Over de ganse lijn aanbevelingswaardig. Perfect tot in de kleinste details.

  Merci! Carla & Kili climbers

 • Supergevoel! Tanzania

  Wij hebben een supergoed gevoel aan deze vakantie overgehouden. Jullie hebben zeer snel, efficiënt en flexibel gereageerd! Top service!

  Familie Splinter, Tanzania

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië