Voorwaarden offerte aanvragen Marvell Travel

U bent van harte welkom om een offerte aan te vragen. Uw aanvraag krijgt de aandacht en toewijding, die het verdient. Het gaat immers doorgaans om een flinke reissom. Daarom doorlopen we standaard met u een aantal heldere offerte-stappen:

Stap 1. Het Formulier. U vult het formulier in. Eventueel nemen we per telefoon of email contact met u op indien we nog aanvullende input van u nodig hebben mbt uw wensen en verwachtingen. Ook kunnen we u dán al adviseren mbt de mogelijkheden.

Stap 2. Uw 1e Voorstel. Vervolgens maken wij een uitgebreide 1e voorstelversie van uw reis inclusief een reissom. Hoewel alles maatwerk is, is deze 1e voorstelversie voor u nog vrijblijvend en kosteloos; de tijd, die wij daarin hebben geïnvesteerd, nemen wij in deze stap dus voor onze rekening.

Stap 3. Uw Beslissing. Op basis van dit voorstel kunt u kiezen uit drie ‘scenario’s’: 

1/ U wenst nog aanpassingen op de 1e voorstelversie (we gaan naar stap 4). 

2/ U stemt in met het voorstel en gaat over tot boeken (u gaat meteen naar stap 5). 

3/ U wenst af te zien van het 1e voorstel en verdere uitwerking. Onze wegen scheiden en u blijft altijd van harte welkom om in de toekomst weer een beroep op ons te doen.

Stap 4. Verdere uitwerking(en) van uw 1e voorstel. U heeft nog kleine of grote aanpassingswensen op het 1e voorstel. Op basis daarvan ontvangt u snel daarop een 2e versie. En indien gewenst gaan we samen net zo lang met u aan de slag tot een voorstelversie geheel naar wens is.

Belangrijk: indien u in deze stap onverhoopt afziet van voorstelversie 2 (of een latere versie) of van boeking, dan brengen we ter compensatie voor de extra inspanning een symbolische offerte-fee van vierhonderd euro (€ 400,-) in rekening. Deze wordt overigens als een 'waardetegoed' omgezet in een korting op uw factuur indien u later alsnog deze reis bij ons boekt. Dit geldt tevens indien u in stap 4 een offerte wenst voor een andere/nieuwe bestemming.

Stap 5: Uw boeking. U vult ons boekingsformulier in. Gefeliciteerd: u gaat via ons een hele mooie reis maken!

Dank voor uw aanvraag en vertrouwen -> TERUG NAAR HET OFFERTE-FORMULIER

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië