Garantiefonds & VVKR

Uw reisgelden zeker en gegarandeerd met het Garantiefonds

reisgelden gegarandeerd zeker veilig garantiefonds sgr gtto

Uw reisgelden zijn bij Marvell Travel 100% veilig: al uw reisgelden zijn zeker en gegarandeerd.

Marvell Travel is aangesloten bij het Garantiefonds van de GGTO onder nummer 1321, één van de Nederlandse fondsen die reisgelden dekken, zoals de SGR. Het GGTO is voor kleinschalige reisspecialisten het logische alternatief voor de SGR. Dit fonds biedt de zekerheid waar u als klant recht op heeft. Mocht een reisorganisatie immers tussen het moment van uw (aan)betaling en de feitelijke reis failliet gaan dan weet u in ieder geval zeker dat u uw betaling(en) retour ontvangt.

De Stichting GGTO staat er garant voor dat je het reeds betaalde deel van je reissom terugkrijgt indien Marvell Travel in financieel onvermogen zou komen. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens je verblijf je terugreis indien Marvell Travel, als gevolg van eventueel financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Er wordt u voor deze garantiestelling standaard een vaste klantenbijdrage van 9,- euro per persoon/reiziger in rekening gebracht (op de factuur). Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. De garantie wordt standaard geboden op pakketreizen.

De garantie wordt niet geboden op losse boekingen van bv accommodaties of vliegtickets. Voor dergelijke boekingen brengt een touroperator dus ook geen klantenbijdrage in rekening.

 

En... we zijn aangesloten bij de VVKR

En natuurlijk zijn wij óók aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als u, de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Ons lidmaatschapsnummer is 17083.

VVKR vereniging kleine reisorganisaties

 

 

 

 

 

 

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië