Beleef de winter eens op een andere manier in Lapland, een écht bijzondere wintervakantie op slechts drie uur vliegen. Maak dit jaar kennis met Lapland en beleef een week vol puur avontuur! Het landschap van Lapland is in de winter bedekt met een maagdelijk witte deken van sneeuw. Stap op de slee en laat u voorttrekken door enthousiaste huskyhonden, scheur met 80km op een sneeuwscooter over een meer, vang vissen uit een ijswak, haal uw rendier rijbewijs, ontspan in de sauna en breng een bezoek aan de dé Kerstman. Net buiten  Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland, in Santa Village heerst het hele jaar door een kerststemming en klinken kerstliedjes. Het is mogelijk om de Kerstman hier hoogstpersoonlijk te ontmoeten en met hem op de foto te gaan. Wat is er specialer dan uw kerstkaarten door elfen laten bestempelen en naar vrienden en familie te sturen?

 

Maar Lapland is meer dan de Kerstman en zijn rendieren, al vormen deze dieren een wezenlijk onderdeel van de Lapse cultuur. In het dunbevolkte Lapland ontmoet u waarschijnlijk meer rendieren dan mensen. Lapland biedt oneindig veel mogelijkheden op het gebied van buitenactiviteiten. De vlakten en de heuvels in het noorden van Finland zijn een prachtig wandelgebied en een uitdaging voor mountainbikers. De rivieren langs de Zweeds-Finse grens tussen Kilpisjärvi en Tornio zijn perfect om op te  kanoën en raften. Wilt u uw reis écht speciaal maken? Kies dan voor een overnachting in een sprookjesachtig hotel gemaakt van sneeuw en ijs. 

 

Lapland is een droom in de ‘nachtvrije’ zomers, de kleurrijke herfst en in de schemerige winter wanneer het magische noorderlicht voor een indrukwekkend schouwspel zorgt. 

 

1354033995.jpg 1354034038.jpg
Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië