Lapland reizen

Maatwerkreizen naar Lapland

Testimonials Lapland

 • Alles was weer tot in de puntjes geregeld

  Hi Markus, Het was fantastisch! Een echt winterwonderland! De accommodatie was top! Onze kamer was lekker ruim en de omgeving.... wow wat was die ongelofelijk mooi!! We zijn dan ook erg blij dat je ons niet in het centrum hebt geplaatst. De excursies waren eigenlijk allemaal leuk, rustig een tocht met de rendieren, een snellere tocht met de husky's, scheuren over bevroren meren op de snowmobile, de intensieve wandeltochten met de sneeuwschoenen en rustig ijsvissen. Het was allemaal leuk en hoorde ook echt bij ons lapland-avontuur. De gidsen waren enthousiast en hadden duidelijk plezier in wat ze deden. Ze dachten ook mee en lieten ons andere locaties zien omdat wij al in het wilderness-gebied verbleven. Alles was weer tot in de puntjes geregeld! Veel dank weer daarvoor!!
  Groet,Eline en Amber

 • Altijd weer bij jullie!

  De naam van jullie reisbureau (toen nog een andere naam meen ik) popte up toen ik naar een accommodatie zocht gelegen aan een rivier in Nicaragua! dat was 12 jaar geleden!
  De reizen die daaruit volgden waren zo bijzonder en helemaal naar wens ingevuld dat ik bij volgende reizen op maat altijd weer bij jullie uitkom.

 • Al 12 jaar lang :-)

  De naam van jullie reisbureau popte up toen ik ooit naar een accommodatie zocht gelegen aan een rivier in Nicaragua! dat was 12 jaar geleden!
  De reizen die daaruit volgden waren zo bijzonder en helemaal naar wens ingevuld dat ik bij volgende reizen op maat altijd weer bij jullie uitkom.
  Familie Verboom, Vlijmen.

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië