Ngorongoro Krater, Noord-Tanzania


De krater is 600 meter diep en heeft een oppervlakte van 260 km2. De krater wordt ook wel de ‘Tuin van Eden’ of ‘Paradijs op Aarde’ genoemd. Omdat de krater door de vorm een afgesloten gebied vormt, heeft zich hier een eigen wereld gevormd, welke het leefgebied is van meer dan 30.000 dieren. Daarmee is dit één van de dichtstbevolkte wildgebieden ter wereld. Binnen de krater leven veel verschillende diersoorten, zoals leeuwen, olifanten en flamingo’s en de soorten die er voorkomen zijn een weerspiegeling van het Oost-Afrikaanse wild.
Testimonials

 • zoals gewoonlijk heel goed geregeld

  hoi Markus

  We zijn terug van een mooie reis, die verder zonder problemen is verlopen.
  Ik moet zeggen dat we een uitstekende gids/chauffeur hadden, Julius, een hele leuke vent met humor en heel veel kennis van de dieren en vogelwereld. Ontzettend veel lol met hem gehad.
  Hij was uitermate blij met ons en wij met hem en gaf aan dat hij ons volgend jaar weer wil begeleiden.
  We hebben hele mooie dingen meegemaakt/gezien, dus we zijn al met al heel tevreden en de organisatie was zoals gewoonlijk heel goed geregeld (dank daarvoor)
  3500 foto’s gemaakt dus komende tijd onder de pannen voor een fotoboek:-)

  groetjes mede namens Annelies

 • Geweldige Safari!

  Hi Markus,
  Alles prima geregeld. We hebben een goede gids cq chauffeur. Mooie dagen beleefd en morgen naar Tarangire national Park. Al 400 foto's gemaakt:-) Geweldig!!! Groetjes, familie De Haan (juli 2022)


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië