Zanzibar, Tanzania


Zanzibar bestaat uit verschillende eilanden en liggen ongeveer op 25 à 50 kilometer van het vasteland van Tanzania. Het archipel wordt ook wel eens ‘The Spice Islands’ genoemd, door de lange traditie in productie van specerijen. Het archipel bestaat uit twee belangrijke eilanden, Unguja en Pemba. Daarnaast heeft het archipel ook nog een groot aantal kleinere eilanden. Zanzibar is van verschillende landen een kolonie geweest. Hiervan zijn nog steeds sporen terug te vinden in verschillende steden. Zo staat Stone Town, welke het oude deel  is van de hoofdstad Zanzibar City, op de werelderfgoedlijst van UNESCO.  Dit eiland is een erg mooie locatie voor duikers. De onderwaterwereld is er prachtig en er zijn haaien, schildpadden en bijzondere koraalvissen te zien.

 
Testimonials

  • Supergevoel! Tanzania

    Wij hebben een supergoed gevoel aan deze vakantie overgehouden. Jullie hebben zeer snel, efficiënt en flexibel gereageerd! Top service!

    Familie Splinter, Tanzania

  • Geweldige Safari!

    Hi Markus,
    Alles prima geregeld. We hebben een goede gids cq chauffeur. Mooie dagen beleefd en morgen naar Tarangire national Park. Al 400 foto's gemaakt:-) Geweldig!!! Groetjes, familie De Haan (juli 2022)


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië