8-daagse luxe reis naar idyllisch Zanzibar


 

Sterke kenmerken van deze reis:

-De ideale manier om Zanzibar te beleven

-Drie luxe top-lodges in één

-Perfecte mix van cultuur, comfort en ontspannen, ontspannen en nog eens ontspannen

 

Tijdens deze schitterende reis naar het idyllische kruideneiland Zanzibar, bezoekt u de mooiste plekjes. Beginnend in Stonetown, waar u de oude Arabische cultuur kunt opsnuiven. U verblijft midden in het hart van stonetown, in het prachtige Swahili House. Dan zet de reis zich voort naar het zuidwesten van het eiland, waar u verblijft in een zanzibar-style en-suite bungalow met eigen veranda. Geniet van het prachtige uitzicht op zee. Dan volgt een spectaculaire tocht met een privé Dhow naar de Unguja Lodge. U vaart langs de kustlijn van het prachtige eiland met kans dat u onderweg dolfijnen tegenkomt. Onderweg maakt u een stop op het Miamembe Island om te snorkelen. U eindigt uw reis in de prachtige Unguja Lodge in het zuiden van het kruideniland.

 

 

 

Dag tot Dag programma

 

Dag 1: Zanzibar – Stonetown (D)

Vandaag arriveert u op het prachtige kruideneiland Zanzibar. Op het vliegveld wordt u warm onthaald door onze lokale partner dieZanzibaru naar uw luxury suite in The Swahili House brengt, een prachtige accommodatie in hartje stonetown.

Vandaag heeft u de hele dag vrij te besteden om Stone town te ontdekken. In Stone town zijn leuke markten, goede restaurants en andere interessante hoogtepunten te vinden. Op loopafstand ligt natuurlijk een prachtig strand waar u heerlijk kunt relaxen.

 

Dag 2, 3 en 4: Fumba beach (O, D)

Na een ontspannen ontbijt op het dakterras, wordt u naar de Fumba Beach Lodge gebracht, dat in het zuidwesten van dit prachtige eiland ligt. Fumba Beach Lodge bestaat uit 26 schitterende zanzibar-style en-suite bungalows met een eigen veranda. Deze liggen verspreid langs het strand en de prachtige tuinen. Drie natuurlijk gevormde baaien beschermen de stranden rondom de lodge en zorgen ervoor dat dit de perfecte plek is om te genieten van de rust. U verblijft in een van de schitterende deluxe sea view rooms.

Fumba

Deze dagen kunt u geheel naar uw eigen wensen invullen. Er zijn verschillende excursies die u kunt maken of activiteiten die u kunt ondernemen. Zoals een dolfijnentrip, snorkelen, een cruise met zonsondergang, spa treatments of scuba diving .

 

Dag 5: naar de Unguja Lodge (O, D)

Na drie nachten bij het prachtige Fumba Beach is het tijd voor de volgende bestemming. U gaat op een magische tocht met een traditionele Dhow richting Kizimikazi. Onderweg ontdekt u de schitterende, onbekende Menai Bay Conservation Area. Geniet van Zanzibar’s adembenemende kustlijnen en de helderblauwe wateren en houdt de wateren goed in de gaten want er is een kans dat u dolfijnen tegenkomt!

 

U maakt een stop voor een overheerlijk lunch en drankjes op cast-away Miamembe Island. Het menu wordt persoonlijk met u doorgesproken en samengesteld in Fumba, de avond voor uw vertrek. Ook zijn er op verzoek, matjes, handdoeken en badslippers aanwezig als u na de lunch het prachtige eiland wilt gaan verkennen, een stukje wilt gaan zwemmen of snorkelen of om heerlijk te relaxen voor de tocht zich voort zet naar Unguja.

 

Dag 6 en 7: Unguja Lodge (O, D)

De Unguja Lodge ligt in het zuiden van Zanzibar. U verblijft in een van de, dicht bij zee gelegen, villas. Het zuiden van het eiland isUnguja de perfecte plek om de mooiste zonsopgangen en zonsondergangen te kunnen bewonderen.

 

Deze dagen kunt u geheel naar uw wensen invullen. Er zijn verschillende excursies die u kunt maken, zoals een dagtocht per catamaran of een dag met mountainbikes en een gids op pad. Ook kunt u gaan duiken, snorkelen, kite surfen, een dolfijnentrip maken, of een auto huren om het eiland verder te verkennen.

 

Dag 8: Terug naar huis (O)

Vandaag is het helaas de vertrekdag. Tijd om vaarwel te zeggen tegen dit overweldigende eiland. Transfer van de Unguja Lodge naar Stonetown airport voor uw vlucht naar uw volgende bestemming of terug naar huis. Goede reis!Zanzibar

 

 

 

Services

 

Inclusief:

-Alle genoemde/benodigde transfers

-Maaltijden zoals aangegeven in het programma (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)

- Alle overnachtingen in luxe hotels/ lodges: in een double room

- 1 overnachting in The Swahili House

- 3 overnachting in de Fumba Beach Lodge

- 3 overnachtingen in de Unguja Lodge Dhow excursie naar Unguja*

- Lunch

- Drankjes

- Snorkelen

 

* In geval van extreem slechte weersomstandigheden, kan de kapitein besluiten om de Dhow excursie niet door te laten gaan. U ontvangt dan een refund.

 

Exclusief:

-Internationale vluchten, belastingen, toeslagen en boekingskosten

-Visa en Vaccinaties en andere gezondheidsmaatregelen (m.n. malaria-pillen!)

-Overige maaltijden, Fris- en alcoholische dranken

-Persoonlijke uitgaven & fooien Reis- en annuleringsverzekering

-Alle overige niet genoemde services

 

Speciale Reissom

De reissom voor het bovengenoemde landprogramma en services vindt u in onderstaand schema en is gebaseerd op een reisgezelschap van 2 personen en op basis van beschikbaarheid.


Landarrangement Reissom per persoon (euro’s)
8-daagse luxe reis naar Zanzibar op aanvraag

 

 

 
Testimonials

  • Indrukwekkende reis naar Tanzania

    Hallo Markus, Wij zijn terug van onze geweldige vakantie! We hebben en vooral in de eerste week hebben het onzettend naar onze zin gehad we veel indrukken opgedaan die we niet snel zullen vergeten. Bedankt en we houden contact.

    Groeten, Fabian en Eugenie


Terug

Kantoor- & Bezoekadres (op afspraak):
Kleine Gartmanplantsoen 10
(op het Leidseplein, in gebouw van 'de BALIE')
1017RR Amsterdam
Nederland
Webdesign by: Deep Graphic Design

Australië en Oceanië